Inloggen
Laatste update: 19 Oct 2020 7:19 Europe/Amsterdam

Toernooiuitnodigingen

  • Published in Regels

Betreft deelname Toernooien

Onze vereniging krijgt in een wedstrijd seizoen dat loopt van 1 januari tot 31 december ruim 35 uitnodigingen binnen waarin gevraagd wordt deel te nemen aan een toernooi, Intern, regionaal en of landelijk.

Procedure

U krijgt vanuit het centrale wedstrijdsecretariaat een uitnodiging via de mail om in te schrijven voor een judo evenement! Bij twijfel om in te schrijven kunt u altijd vooraf met de trainer overleg plegen voordat u inschrijft.

Waar moet u zich aan houden?!

Er wordt door een organisatie van een toernooi altijd een limiet gesteld aan het aantal deelnemers en een inschrijfdatum. Als die limiet bereikt is voordat de inschrijving gesloten is kun je gewoon niet meer mee doen vandaar dat we ruim voor de inschrijfdatum die door de organiserende verenging gehanteerd wordt onze judoka's opgeven. Let dus goed op de uiterste opgave datum die op de uitnodiging/ inschrijfformulier vermeld staat. Voorlopig worden de uitnodigingen om in te schrijven voor een toernooi verzonden via de mail of persoonlijk uitgereikt. Voor inschrijving voor een toernooi moet u deze uit printen en volledig invullen.

OPGEVEN?

Het volledig ingevuld inschrijfformulier (dus met alle gevraagde gegevens) invullen dus ook je gewicht in kg. Geen categorie aangeven! Alles moet in een gesloten enveloppe voorzien van naam, toernooi nummer en het inschrijfgeld afgegeven worden op de les middag/avond. Denk erom er wordt bij elk toernooi gecontroleerd op gewicht dus geef zo veel mogelijk het juiste gewicht op dat kan teleurstelling voorkomen ,( diskwalificatie bij een onjuist gewicht). Als je er niet zeker van bent of het toernooi geschikt is voor jou pleeg dan eerst even overleg met je leraar voordat je inschrijft.

AFRONDING OPGAVE PROCEDURE!

Elke afdeling van BSV Anbergen geeft afzonderlijk haar eigen deelnemers op voor een toernooi. Voor inlichtingen betreft de procedure opgave toernooien moet u daarom zijn bij uw eigen wedstrijdsecretariaat.

Voor de afdeling Slagharen : Gert Hoeksma tel. 06-10586869

Voor de afdeling Drenthe : Adriaan Weber tel. 0528-341012

Voor de afdeling Hardenberg : Berry Wind tel. 06-39458002

Het centrale wedstrijd secretariaat!