Inloggen
Laatste update: 14 Jul 2020 8:20
43e Hunebedtoernooi
Zaterdag, 02 November 2019
Deelname: Voor jongens en meisjes geboren in 1998 t/m 2013, die lid zijn van de JBN. Deelname is voor eigen risico.
(Voor de beginnende judoka zie ons Opstaptoernooi en voor de oudere judoka zie ons NeWaZa Toernooi).
Wedstrijdsysteem: Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Indeling geschiedt naar leeftijd, gewicht en band. In voorkomende gevallen kan er door beperkte deelname een samenvoeging van poules plaatsvinden.
Inschrijving: Het inschrijfgeld bedraagt € 9,00 per deelnemer. 
Weging: Er centraal gewogen waarbij het gewogen gewicht bindend is. Het tijdstip van weging staat vermeld op de deelnemerskaart. We willen voorkomen dat we op de dag zelf moeten overpoulen dus let op de overpoule datum die op het deelnemerskaartje staat . Mocht overpoulen op de dag zelf alsnog nodig en mogelijk zijn dan kost dat 5 euro.
Sluitingsdatum: De inschrijving sluit op 28 september 2019 of wanneer het maximum aantal van deelnemers 450 is bereikt.
Coaches: Deze zijn verplicht in de zaal een coachkaart te dragen. De coachkaarten worden aan de kassa verstrekt tegen een statiegeld van € 5,-. Vanaf 10 deelnemers per tijdsblok wordt een tweede kaart verstrekt. In de zaal is alleen sportschoeisel toegestaan.
Toeschouwers: Toeschouwers mogen alleen op de tribune plaatsnemen en niet naast de matten. De toegang voor bezoekers is € 2,00. Kinderen tot 12 jaar gratis.
 
Hoofdjury: Deze is gerechtigd alle beslissingen te nemen die zij voor een goed en veilig verloop van het toernooi noodzakelijk acht. 
Locatie Sporthal De Koel, Molenstraat 5 te Borger, tel. 0599-234629