Inloggen
Laatste update: 7 Nov 2017 7:19

RUIM 1000 BEZOEKERS OP OKTOBER JUDOTOERNOOI BSV ANBERGEN IN DE BEEK

RUIM 1000 BEZOEKERS OP HET OKTOBER JUDOTOERNOOI VAN BSV ANBERGEN IN DE BEEK.

Zaterdag 7 oktober 2017 was sporthal “De Beek” in Hardenberg weer het jaarlijkse strijdtoneel waar wedstrijdjudoka’s uit alle delen van het land elkaar ontmoeten. De plaatselijke afdeling van BSV Anbergen organiseerde in haar jubileum jaar, haar steeds weer sterk bezette jaarlijkse oktober judotoernooi. Wethouder Douwe Prinsse gaf om 9.00 uur het startsein. In zijn toespraak feliciteerde hij de BSV Anbergen afd. Hardenberg met haar 25 jarig jubileum. Hij sprak onder andere zijn waardering uit voor de ruim 80 vrijwilligers, waaronder een 35 scheidsrechters van de Judo Bond Noord Nederland. Zonder vrijwilligers kun je een dergelijk evenement niet organiseren, wees er dus zuinig op, aldus de Wethouder.

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 448

Judoka Yvonne Odink op Internationale Toernooien

Na zeker een half jaar uit de roulatie geweest zijnde is Judoka Yvonne Odink weer helemaal terug op de wedstrijd tatami. Zo laat ze ook Internationaal weer van zich horen. Onlangs werd ze met het mix team nog Nederlands kampioen en pakte eind februari nog een bronzen plak mee op de Ladies Open in het Belgische Arlon. Afgelopen weekend was Yvonne actief op de European cup in Zurich-Uster.

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 300

RUIM 1000 BEZOEKERS OP HET OKTOBER JUDOTOERNOOI VAN BSV ANBERGEN

Zaterdag 1 oktober 2016 was sporthal “De Beek” in Hardenberg weer het jaarlijkse strijdtoneel waar wedstrijdjudoka ’s uit alle delen van het land elkaar ontmoeten. De plaatselijke afdeling van BSV Anbergen organiseerde voor de 24e keer haar sterk bezette jaarlijkse oktober judotoernooi. Er kwamen maar liefst ruim 600 judoka’s naar Hardenberg dit jaar. Dit aantal, ‘het limiet voor het aantal inschrijvingen’ was al vroeg voor de sluitingsdatum bereikt.

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 847

Uitleg opzegging Lidmaatschap Judo Bond Nederland

Je kunt ieder moment van de dag lid worden van de JBN. Wordt je op 12 juli lid dan is dat de datum van de aanvang van je lidmaatschap. Opzeggingen moeten gebeuren 6 weken voor de aanvangsdatum van een lidmaatschap, wordt iemand lid op 12 juli dan moet er 6 weken of meer daarvoor opgezegd worden. Ben je te laat met opzegging, (binnen de tijd van 6 weken of minder), kan de leden administrateur u niet meer afmelden in zijn systeem, het item afmelden wordt dan geblokkeerd in zijn systeem.

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 532

2°C

Drenthe

Mostly Cloudy

Humidity: 46%

Wind: 11.27 km/h

  • 18 Nov 2017 11°C 2°C
  • 19 Nov 2017 12°C 4°C