Inloggen
Laatste update: 20 November, 2022
REGIONALE STARTERSTOERNOOIEN 2022
Zaterdag, 29 Januari 2022, 08:00 - 17:00

Beste Leden,

Graag willen wij jullie uitnodigen om dit jaar weer mee te doen met de regionale oefentoernooien voor startende judoka’s die plaatsvinden in sporthal “Noorderslag” te Slagharen. Voor de starterstoernooien worden alleen beginnende judoka’s met witte en gele band (ongeacht welke slip) uitgenodigd in de leeftijdscategorie van 5 tot 12 jaar. Op deze wijze kunnen de beginnende judoka’s ervaren wat een judotoernooi precies is.

Voor de finale ronde zullen ook judoka’s met een oranje band met weinig wedstrijdervaring worden uitgenodigd.

Uitgenodigde clubs:
Judo Dedemsvaart, Budo Hoogeveen, BSV Anbergen afdelingen Slagharen, Hardenberg en Drenthe, Judo Haragei Hardenberg, Judovereniging Vos en Judo Yoko Suma Coevorden.

Wanneer?
Op de zaterdagen 29 januari en 12 maart 2022 vinden de voorrondes plaats. De finale vindt plaats op (precieze datum nog niet bekend) 2022. De toernooien worden in de ochtenduren georganiseerd van plusminus 8.30 uur tot 12:30 uur.

Hiervoor geldt dat de prijzen alleen tijdens de finale worden uitgereikt, de voorrondes zijn enkel om te oefenen. Mocht men door omstandigheden niet mee kunnen doen met de finale dan wordt de prijs aan het einde van de 2e voorronde uitgereikt. Dit zal in alle gevallen een 3e prijs zijn ongeacht het resultaat in de 2 voorrondes. Indien dit het geval is, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Kosten?
Het inschrijfgeld voor 3 toernooien bedraagt 10,- euro per deelnemer.

Opgave?

Bij het opgeven gaarne vermelden in de email:
-Naam en Achternaam, Band en slip, Geboortedatum, Jonge/Meisje, Gewicht.

Na het opgeven krijg je een bevestiging en het rekening nummer waar je het naar over kunt maken.

Gaarne opgeven voor 20 november! 

Met vriendelijke groet,
Merlissa Scholing en Natascha Mertens
Wedstrijdsecretariaat
B.S.V. Anbergen Drenthe