Inloggen
Laatste update: 20 November, 2022
2e REGIONALE STARTERSTOERNOOIEN 2022
Zaterdag, 16 April 2022, 08:00 - 17:00

Beste Leden,

Graag willen wij jullie uitnodigen om dit jaar weer mee te doen met de regionale oefentoernooien voor startende judoka’s die plaatsvinden in sporthal “Noorderslag” te Slagharen. Voor de starterstoernooien worden alleen beginnende judoka’s met witte en gele band (ongeacht welke slip) uitgenodigd in de leeftijdscategorie van 5 tot 12 jaar. Op deze wijze kunnen de beginnende judoka’s ervaren wat een judotoernooi precies is.

Voor de finale ronde zullen ook judoka’s met een oranje band met weinig wedstrijdervaring worden uitgenodigd.

Uitgenodigde clubs:
Judo Dedemsvaart, Budo Hoogeveen, BSV Anbergen afdelingen Slagharen, Hardenberg en Drenthe, Judo Haragei Hardenberg, Judovereniging Vos en Judo Yoko Suma Coevorden.

Wanneer?
Op zaterdag 12 maart 2022 vond een voorronde plaats. De tweede ronde is 16 april 2022. De finale vindt plaats op 7 mei 2022. De toernooien worden in de ochtenduren georganiseerd van plusminus 8.00 uur tot 12:30 uur.

Hiervoor geldt dat de prijzen alleen tijdens de finale worden uitgereikt, de voorrondes zijn enkel om te oefenen. Mocht men door omstandigheden niet mee kunnen doen met de finale dan wordt de prijs aan het einde van de 2e voorronde uitgereikt. Dit zal in alle gevallen een 3e prijs zijn ongeacht het resultaat in de 2 voorrondes. Indien dit het geval is, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Locatie  sporthal “Noorderslag” te Slagharen