Inloggen
Laatste update: 14 Nov 2020 8:20 Europe/Amsterdam

Uitleg opzegging Lidmaatschap Judo Bond Nederland

  • Published in Nieuws

Je kunt ieder moment van de dag lid worden van de JBN. Wordt je op 12 juli lid dan is dat de datum van de aanvang van je lidmaatschap. Opzeggingen moeten gebeuren 6 weken voor de aanvangsdatum van een lidmaatschap, wordt iemand lid op 12 juli dan moet er 6 weken of meer daarvoor opgezegd worden. Ben je te laat met opzegging, (binnen de tijd van 6 weken of minder), kan de leden administrateur u niet meer afmelden in zijn systeem, het item afmelden wordt dan geblokkeerd in zijn systeem.

De 6 weken opzeggingstermijn luistert zeer scherp je kunt beter deze tijd wat ruimer nemen bijvoorbeeld 7-8 weken!

Belang van schriftelijk opzeggen!

Uiterst belangrijk is dat een lid zich tijdig schriftelijk afmeld bij de eigen ledenadministrateur!

De datum van schriftelijk afmelden is bindend bij deze procedure.

Heeft het lid zich te laat afgemeld bij de eigen ledenadministrateur, (binnen die 6 weken dus) dan wordt hij automatisch weer voor een jaar lid en dat brengt weer kosten met zich mee in de vorm van een jaar lidmaatschap.

Heeft het lid zich wel schriftelijk en op tijd afgemeld en heeft de ledenadministrateur een fout gemaakt dan wordt het te betalen bedrag voor het nieuwe lidmaatschap door de vereniging betaald.

In deze situatie is de datum op de bedankbrief bindend! Dus nogmaals zeer belangrijk om ten alle tijden schriftelijk op te zeggen. E.a. kan ook via de mail gericht aan de ledenadministrateur !

Wilt u weten wanneer u lid bent geworden van de Judo Bond Nederland? Stuur dan even een mailtje naar

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C