Inloggen
Laatste update: 14 Nov 2020 8:20 Europe/Amsterdam

Topjudoka Roy Meijer geeft judoles bij B.S.V Anbergen Slagharen!

  • Published in Nieuws

Op zaterdag 21 april mochten20 judoka’s van B.S.V Anbergen Slagharen deelnemen aan een judoles gegeven door topjudoka Roy Meijer.
Deze les was georganiseerd door Budofit Baarn. Budofit Baarn komt elk jaar met hun jeugdige judoka’s op kamp in het attractiepark in Slagharen.

Een onderdeel van dit kamp is dat er een Topjudoka een judoles verzorgt.
Als dank voor het gebruik van de matten van B.S.V Anbergen Slagharen mochten er 20 judoka’s van B.S.V Anbergen Slagharen aansluiten bij deze judoles.
Dit jaar werd de judoles gegeven door topjudoka Roy Meijer.
Roy Meijer is een judoka die verleden jaar mee heeft gedaan aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Roy Meijer komt uit in de +100 kilo klasse.
Ook is Roy geselecteerd voor het Europees kampioenschap judo in Tel Aviv in Israël. Deze vinden plaats vanaf donderdag 26 april tot zondag 29 april 2018
Het thema tijdens de judoles was soldaten. Met verschillende oefeningen werden de judoka’s opgeleid tot echte strijders. Als judoka leer je om stevig op je benen te staan en niet snel op te geven. Alle judoka’s stapte met een grote glimlach de mat af. Ze hadden veel geleerd.
Na afloop was er ruimte voor handtekeningen en om foto’s te nemen.
We danken Budofit Baarn dat we mochten aansluiten en wensen Roy Meijer heel veel sterkte bij het Europees kampioenschap in Tel Aviv.

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C