Thijs Muis kampioen in Dedemsvaart

• Published in Nieuws

Goede prestaties van onze judoka's afgelopen zaterdag.
Thijs Muis wist opnieuw het goud te bemachtigen in zijn klasse -36kg.
Mareno uitkomende in de -40kg tot 12 jaar cat. liet sterk judo zien en eindigde zeer knap op plek twee.

Twan Pilage behaald in de -30kg ook de tweede prijs. Zijn twee jaar oudere broer Kyan Pilage deed hetzelfde in zijn poule en laat zien stappen vooruit te maken als wedstrijd judoka.
Sebastiaan en Guido deden het beide als beginnende wedstrijdjudoka's sterk met enkele ippons wisten zij hun prijs te bemachtigen en als 2e te eindigen.
In Hoogeveen waren het nog alle meiden die een prijs mee naar huis namen. Noa nog niet helemaal hersteld van een griepje wist toch knap het podium te halen en als 4e te eindigen. Datzelfde deed Quinn, ook 4e, die haar draai begint te vinden als lichtgewicht bij de meiden tot 12 jaar.
De andere wedstrijdjudoka's vielen net buiten de prijzen.
De jeugd selectie gaat zich nu voorbereiden op het eigen Noord-Oost toernooi gehouden op zaterdag 2 februari in 't Noorderslag te Slagharen en Noordelijke kampioenschappen -12 jaar