Inloggen
Laatste update: 8 June, 2022

OLIEBOLLEN TOERNOOI BSV ANBERGEN WEER GROOT SUCCES

  • Published in Nieuws

Op donderdag 27 december 2019 werd traditie getrouw het jaarlijkse interne “oliebollenjudotoernooi” georganiseerd door budo sportvereniging “Anbergen” afdeling Hardenberg. Sporthal “De Kamp” in Baalder was weer goed gevuld met toeschouwers en judoka 's, die genoten van de vriendelijke 'strijd'.

Het oliebollentoernooi is een ‘eerlijk’ toernooi waar, bij de indeling zoveel mogelijk rekening word gehouden met het wedstrijd niveau van de judoka. Men kon dit jaar ruim 140 judoka ’s in actie zien komen. Om 18.00 uur werd het toernooi geopend en ging het eerste blok van start. Ook dit jaar was de afdeling van het aangepast judo van de Budo Hoogeveen weer aanwezig.

Verder waren er judoka ’s van BSV Anbergen, Haragei Hardenberg, Dedemsvaart, Yoko Suma en Koizumi Nieuwlande van de partij.
De wedstrijden werden weer als van ouds begeleid door scheidsrechters van de Judo Bond Nederland. En zoals gewoonlijk was de plaatselijke afdeling van EHBO van het Rode Kruis Hardenberg weer aanwezig om indien het nodig was medische zorg te verlenen.

Aan alle deelnemers en supporters werd een heerlijke oliebol uitgereikt bij binnenkomst en op het eind van de avond ook nog een prachtige prijs voor alle deelnemers.
Speciale dank gaat uit aan de vele vrijwilligers die geholpen hebben bij de organisatie van dit geslaagde evenement. BSV Anbergen hoopt in 2020 het toernooi weer te mogen organiseren.

Bekijk hier de foto's van de avond:

7°C

Drenthe

Mostly Sunny

Humidity: 46%

Wind: 37.01 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C