Inloggen
Laatste update: 14 Nov 2020 8:20 Europe/Amsterdam

RUIM 1000 BEZOEKERS OP OKTOBER JUDOTOERNOOI BSV ANBERGEN IN DE BEEK

  • Published in Nieuws

RUIM 1000 BEZOEKERS OP HET OKTOBER JUDOTOERNOOI VAN BSV ANBERGEN IN DE BEEK.

Zaterdag 7 oktober 2017 was sporthal “De Beek” in Hardenberg weer het jaarlijkse strijdtoneel waar wedstrijdjudoka’s uit alle delen van het land elkaar ontmoeten. De plaatselijke afdeling van BSV Anbergen organiseerde in haar jubileum jaar, haar steeds weer sterk bezette jaarlijkse oktober judotoernooi. Wethouder Douwe Prinsse gaf om 9.00 uur het startsein. In zijn toespraak feliciteerde hij de BSV Anbergen afd. Hardenberg met haar 25 jarig jubileum. Hij sprak onder andere zijn waardering uit voor de ruim 80 vrijwilligers, waaronder een 35 scheidsrechters van de Judo Bond Noord Nederland. Zonder vrijwilligers kun je een dergelijk evenement niet organiseren, wees er dus zuinig op, aldus de Wethouder.

Er kwamen dit jaar maar liefst ruim 600 judoka’s naar Hardenberg. De vele judoka’s waren afkomstig van ruim 75 sportscholen en verenigingen uit meestal Oost, Midden en Noord Nederland en waren verdeeld over 90 poules. Het talrijke publiek heeft de gehele dag door kunnen genieten van hoogstaand judo. Dank aan de sponsoren en dank aan de vele vrijwilligers die dit sportfestijn mogelijk hebben gemaakt!

In het sterke deelnemersveld wisten ook de judoka’s van BSV Anbergen een graantje mee te pikken. Annabel Weber wist in de klasse -52 kg. het zilver te behalen. Ook Daan van de Berg wist zilver te schoren in de klasse jongens -33kg. Het brons ging naar de judoka ‘s Stefan van Ballegooijen, Patrick Meijer, Stan Okken, Quinn van der Kamp, Maarten Weber en Pascal Westerbeek.

Hier een fotoverslag van deze mooi dag, met foto's van de prijsuitreikingen.

 

7°C

Drenthe

Mostly Sunny

Humidity: 46%

Wind: 37.01 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C