Inloggen
Laatste update: 27 February, 2024

Judo spektakel tijdens Oliebollen Toernooi van BSV “ANBERGEN” .

  • Published in Nieuws

Op donderdag 27 december jl. werd traditie getrouw het jaarlijkse interne “oliebollenjudotoernooi” georganiseerd door budo sportvereniging “Anbergen” afdeling Hardenberg. Een ‘eerlijk’ toernooi waar, bij de indeling zoveel mogelijk rekening word gehouden met het wedstrijd niveau van de judoka.

Sporthal “De Kamp” in Baalder leent zich bijzonder voor een dergelijk kleinschalig evenement. Om 18.00uur werd het toernooi geopend. Men kon ruim 100 judoka ’s en een groot aantal supporters welkom heten. Ook dit jaar was de afdeling van het aangepast judo van de Budo Hoogeveen ook weer aanwezig.
Verder waren er judoka ’s van Haragei Hardenberg, Dedemsvaart, Yoko Suma en Koizumi Nieuwlande van de partij.
De wedstrijden werden weer als van ouds begeleid door scheidsrechters van de Judo Bond Nederland. En zoals gewoonlijk was de afdeling EHBO van het Rode Kruis Hardenberg weer aanwezig om indien het nodig was medische zorg te verlenen.

Aan alle deelnemers en supporters werd een heerlijke oliebol uitgereikt bij binnenkomst en op het eind van de avond ook nog een prachtige prijs voor alle deelnemers.
Dank aan de vele vrijwilligers die geholpen hebben bij de organisatie van dit geslaagde evenement.

De judoka’s uit de diverse gewichtsklassen die zich kampioenen mogen noemen zijn:
Noa de Jeu, Emanuel Krilic, Robert Smith, Niek v/d Weide, Django Botter, Twan Pilage, Thijs Muis, Quinn van der Kamp, Leonard Krilic, Thijs Meckenfeld, Aron Smit, Daymian de Vries, Daan van der Berg, Mark Benjamins, Milan Hullegie, Kyan Pilage, Mareno Oldenburger, Storm Dorman, Levi Hoeksma, Lynn v/d Weide, Tobias Overweg, Kai Kappert, Yoran de Boer, Iwan ten Brink, Ramon Pater.

7°C

Drenthe

Mostly Sunny

Humidity: 46%

Wind: 37.01 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C