Inloggen
Laatste update: 14 Nov 2020 8:20 Europe/Amsterdam

B.S.V. “Anbergen” sluit seizoen af met de organisatie van de gezamenlijke clubkampioenschappen.

  • Published in Nieuws

Zaterdag 23 juni was sporthal “Noorderslag” in Slagharen de plaats waar het allemaal gebeurde. Een goed gevulde hal met judoka’s en supporters van de 3 gezamenlijke afdelingen van de Budo Sport Vereniging Anbergen, Hardenberg, Slagharen en Drenthe.
Om 9.00uur opende Henk Oelen van de plaatselijke afdeling het toernooi. Hij heette iedereen welkom waaronder de vele supporters, het scheidsrechterskorps van de JBN, de EHBO en natuurlijk de vele eigen vrijwilligers die de taak op zich namen het e.a. in goede banen te leiden.

Na een korte pauze werden voor aanvang van het 2e deel ook de prestatie bekers uitgereikt en werd bekend gemaakt welke judoka’s de super bokaal in de wacht hadden gesleept voor hun afdeling. Henk Oelen werd ook verrast met een bloemetje en een vleespakket die hem werd aangeboden door zijn ruime verdiensten in de 20 jaar die hij voor de judoclub heeft ingezet. Jammer genoeg stopt Henk er mee en mist de club straks bij de volgende toernooien zijn grote inzet voor de club. Ook Rianne, één van de beheerder van de sporthal “Noorderslag”, en de fotograaf Harrie Prins werd in de bloemen gezet.

De deelnemers waren verdeeld over ruim 12 poules en er werd op 3 matten gejudood.
Op sportieve wijze werd er gestreden om de fel begeerde titel van clubkampioen, een titel die men een jaar lang mag dragen. Aan alle judoka ‘s werd een prachtige herinneringsprijs uitgereikt. Al met al een geslaagd judo toernooi, mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers .

Clubkampioenen 2017 werden:

Noa de Jeu, Jarno Adams, Stan Niezink, Sem van Dijk, Justin Hullegie, Brit Katerberg, Tim Mulder, Mareno Oldenburger, Janine Mensink, Levi Hoeksma, Silas Vrielink, Jan Wilco Gruppen

De super bokaal 2017 werd deze keer gewonnen door de afdeling Slagharen.

De judoka’s en organisatie kunnen terug zien op een zeer geslaagd evenement, zij gaan nu eerst beginnen aan een welverdiende vakantie, echter niet voor lang, de toernooi uitnodigingen voor het nieuwe seizoen stromen al weer binnen.

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C