Inloggen
Laatste update: 26 March, 2023

1e oefen Judotoernooi succesvol verlopen

  • Published in Nieuws

Zaterdag 19 november werd in sporthal ’t Noorderslag het 1e uit een serie van drie regionale judo oefentoernooien  voor startende judoka’s georganiseerd door de BSV “ANBERGEN” afdeling Slagharen.

De deelnemende verenigingen uit de regio, Judo Dedemsvaart, Budo Hoogeveen, Harragei Hardenberg, JV Vos, Koizumi en de drie afdelingen van BSV Anbergen die onderling een  samenwerkingsverband hebben hadden zo’n 50 judoka’s op de mat gebracht verdeeld over 3 matten. 

Na een warming-up en een uitleg aan de meekomende ouders en de beginnende judoka’s over de judoregels werden de wedstrijden begonnen.
Tijdens het verloop van het toernooi was duidelijk te zien dat er veel talenten in opkomst zijn. Menig partijtje werd binnen de regulaire speeltijd van 2 minuten beslecht met de hoogste score, ippon. Op zaterdag 21 januari 2023 vind de 2e ontmoeting plaats ook in sporthal ’t Noorderslag in Slagharen.

De poule kampioenen zijn geworden:

Sander Otten, Peter Otten, Emilio Weerman, Tijs Heerkes, Gabriel Cotorobai, Luka Hofsink, Dave Pieper, Aiden Veltink, Nout Schlepers, Stijn Bouwman, Teije Smeenk, Olivier Meyboom, kaylee Weerman

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C