Inloggen
Laatste update: 7 April, 2024

24e Noord-Oost Judo Toernooi Slagharen

  • Published in Nieuws

Zaterdag 27 januari was sporthal Noorderslag in Slagharen het trefpunt waar ‘echte’ sport werd bedreven.

Het bestuur van de plaatselijke judo afdeling BSV Anbergen Slagharen organiseerde voor de 24e maal het Noord-Oost Judo Toernooi waar wedstrijdjudoka’s uit meestal Oost, Midden en Noord Nederland elkaar ontmoeten.
Zelf uit Duitsland konden we een aantal judoka’s begroeten.
De inschrijving van dit bekende toernooi verliep voorspoedig en was een groot succes. Er kwamen dit jaar maar liefst 473 judoka’s naar Slagharen en menig judoka moest worden teleurgesteld toen de inschrijving werd gesloten.
Om precies 9.00uur werd  het toernooi geopend, en werd een grote schare supporters welkom geheten.
De judoka’s van allerlei niveaus streden op 8 judomatten om eremetaal. En met heel veel ouders, opa’s en oma’s op de tribune slaagde men daar goed in. 

Door oprichter en erelid Gerard Anbergen werd het winnende lot van de verloting voor een judo pak wat gesponseerd word door Prins Sport getrokken.

Toen de laatste prijzen werden uitgereikt kwam er een einde aan een vlekkeloos georganiseerd toernooi. Het talrijke publiek heeft de gehele dag kunnen genieten van goed judo. 

Een woord van dank was er  na afloop voor de vele vrijwilligers die soms onder zware  omstandigheden moesten werken. De organisatie kan terug zien op een zeer geslaagd judofestijn.

De uitslagen zijn te vinden op de site van Menno
Uitslagen poules (jbnetworks.nl)

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C